Marija Šarapova dobila prsten od 250.000 dolara

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šarapova dobila prsten od 250.000 dolara

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Saša Vujačić zaprosio je poznatu teniserku Mariju Šarapovu početkom oktobra na plaži Menheten prstenom koji dolikuje trostrukom šampionki Grend slema i tako ozvaničio njihovu jednogodišnju ljubav.

- On me je potpuno iznenadio! Tako sam srećna i veoma raznežena - izjavila je Šarapova (23) za sajt "UsMagazine.com” i dodala: "Bila je to veoma posebno i nezaboravno veče u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mom životu.To je nešto što ću zauvek pamtiti. Bio je veoma sladak.”

Procenjivač nakita Mjkl O’Konor kaže da je reč o osmokaratnom vrhunskom brušenom dijamantu vrednom 250.000 dolara. Vujačić je prsten samostalno izabrao a Šarapova je rekla: "Hvala Bogu da moj verenik ima odličan ukus! Izabrao je najbolje! Slavni sporstki par još uvek nije planirao svoje venčanje.

"Uživamo u vremenu koje imamo” objasnila je Šarapova.

"Trenutno smo srećni što smo vereni. Oboje smo fokusirani na ono što radimo, a pored toga i puno putujemo. Srećni smo što imamo jedno drugo ”- rekla je ruska teniserka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Vujačić poklonio Mariji Šarapovoj prsten od 250.000 dolara

Izvor: Svet, 03.Nov.2010

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Saša Vujačić zaprosio je poznatu teniserku Mariju Šarapovu početkom oktobra na plaži Menheten. Tom prilikom na ruku joj je stavio prsten koji dolikuje trostrukoj šampionki Grend slema i tako ozvaničio njihovu jednogodišnju ljubav. "On me je potpuno iznenadio!

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.