Izvor: Politika, 18.Dec.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Vilijams ITF svetski šampioni 2014.

LONDON – Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams proglašeni su danas za svetske šampione 2014. u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF).

Prvi teniser sveta Đoković osvojio je čcetvrti put ovo priznanje, pošto je ove godine pored Vimbldona osvojio još šest titula na ATP turnirima, uključucjući završni Masters u Londonu, treći put u četiri godine.

Vilijamsovoj je ovo peti trofej u karijeri u kojoj je ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << osvojila 18 gren slem titula, a najnovija je bila ona osvojena na Ju-Es Openu ove godine.

Amerikanci Bob i Majk Brajan proglašeni su za svetske šampione u dublu, dok su Italijanke Sara Erani i Roberta Vinči prvakinje u ženskoj konkurenciji. 

Tanjug

objavljeno: 18.12.2014.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London,   Tenis

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Vilijams ITF svetski šampioni 2014.

Izvor: Studio B, 18.Dec.2014

Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams proglašeni su danas za svetske šampione 2014. u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF)... ..Prvi teniser sveta Đoković osvojio je četvrti put ovo priznanje, pošto je ove godine pored Vimbldona osvojio još šest titula na ATP turnirima,...

Nastavak na Studio B...

Novak i Serena Vilijams ITF svetski šampioni za ovu godinu

Izvor: Blic, 18.Dec.2014

Srpski teniser Novak Đoković i Amerikanka Serena Vilijams proglašeni su za svetske šampione 2014. u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF)...Prvi teniser sveta osvojio je četvrti put ovo priznanje, pošto je ove godine pored Vimbldona osvojio još šest titula na ATP turnirima, uključucjući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.