Đoković bolji od Monaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković bolji od Monaka

RIM -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je danas uz mnogo muke savladao Argentinca Huana Monaka sa 4:6, 6:2, 6:3.

Đokoviću nije prijao rani početak meča, izgubio je prvi set, dozvolio je Argentincu da na startu drugog napravi brejk i povede sa 2:1, a onda kad je shvatio da je đavo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odneo šalu kao da se "probudio" i pokazao ko je broj 1 i branilac trofeja u Rimu.

Sjajnom igrom izjednačio je u setovima, a zatim u trećem odlučujućem setu napravio brejk na 4:3 i priveo meč kraju. Duel je trajao tačno dva sata i 20 minuta.

Bio je ovo šesti duel između Đokovića i Monaka i šesta pobeda srpskog tenisera.

Đokovićev rival u četvrtfinalu biće pobednik meča između Francuza Žoa-Vilfreda Conge i Argentinca Huana Martina Del Potra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIM: Novakovo buđenje u drugom setu

Izvor: Mondo, 17.Maj.2012

Najbolji teniser na svetu pobedio Argentinca Huana Monaka u tri seta (4:6, 6:2, 6:3) i plasirao se u četvrfinale. "Prelomio" meč sredinom drugog seta.

Nastavak na Mondo...

ATP Rim: Novak gubio, slomio reket i na kraju pobedio

Izvor: Sportal.rs, 17.Maj.2012

Novak Đoković se plasirao u četvrtinu finala Masters turnira u Rimu. Srpski teniser i vodeći na ATP listi pobedio je posle dva sata i 19 minuta Argentinca Huana Monaka sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:3), a rival u narednoj rundi biće mu bolji iz okršaja Huana Martina del Potro - Žo-Vilfreda Conga.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković u četvrtfinalu

Izvor: Akter, 17.Maj.2012

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale ATP turnira Rimu, pošto je danas uz mnogo muke savladao Argentinca Huana Monaka sa 4:6, 6:2, 6:3.

Nastavak na Akter...

Novak se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Rimu

Izvor: NC magazin, 17.Maj.2012

. Težak i čudan meč odigrao je danas Novak Đoković protiv Argentinca Huan Monaco-a. Imao je na terenu još jednog protivnika a to je jak vetar, na momente olujne jačine. Doduše, tog protivnika je imao i Novakov rival ali se, bar u prvom setu, mnogo bolje snašao. Naš teniser kao da se nije...

Nastavak na NC magazin...

Federer uz dosta muke bolji od Ferera, Conga lako protiv povređenog Delpa

Izvor: Blic, 18.Maj.2012, 00:55

Španac David Ferer plasirao se u četvrtfinale turnira u Rimu pošto je nadigrao Žila Simona 6:0, 7:6(5), dok je sjajni Čeh Tomaš Berdih trijumfovao nad Nikolasom Almagrom 7:6(3), 6:3. Žo-Vilfred Conga je prilično lako pobedio Huana Martina del Potra sa 6:4, 6:1, ali se stiče utisak da je Argnetinac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.