Dejana Živković: Od iritantne takmičarke Top Modela do najpoželjnije manekenke!

Izvor: Blic, 30.Apr.2014, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejana Živković: Od iritantne takmičarke Top Modela do najpoželjnije manekenke!

Dejana Živković nakon tri godine od kada je izbačena iz "Srpskog top modela" vratila se u žižu javnosti. Nekada je zbog iritantnog ponašanja izbačena iz takmičenja, a danas za njom svi lude.

Kada su mediji pisali o ovoj lepotici kao devojci golmana Vladimira Stojkovića, malo je onih koji su se setili Dejaninih početaka.

Dejana je bila jedna od učesnica "Srpskog top modela", samo što se njen izgled od tada drastično promenio. Izblajhanu ravnu kosu zamenila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kovrdžavom i smeđom. U usne je ugradila silikone, a i na višku kilograma je vredno radila.

Pre samo tri godine smatrali su je nadobudnom i iritantnom, a sada svi žele da sarađuju sa njom. Imala je nekoliko angažovanja u muzičkim spotovima, a bivši saradnici su je nahvalili.

Žiri joj je u takmičenju za modele kritikovao hod i kako drži ruke. Kada je dobila samo jednu reviju da radi, pravdala se kako joj nije jasno zbog čega je više kreatora nije angažovalo, jer je prema njenom skromnom mišljenju, izgledala bolje od ostalih devojaka.

"Ti stalno imaš nešto da kazes i nešto da pričaš. Misliš da je to interesantno - oštro ju je tada kritikovao žiri.

Kritike na 1:20

Dejana sada...

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Red, rad i disciplina: Dejana Živković naporno se priprema za trening

Izvor: Scandal.rs, 01.Maj.2014, 19:31

Ako ste se pitali odakle Dejani Živković poznatijoj kao bivša devojka Vladimira Stojkovića, zgodno telo, evo i odgovora. Fotomodel i bivša učesnica rijalitija “Top model” svakodnevno vredno trenira kako bi održala vitku liniju, što joj kako je u par navrata kazala ne pada teško. Naravno,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.