DAntoni: Navijači izvinite, bio sam idiot!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

D'Antoni: Navijači izvinite, bio sam idiot!

Trener košarkaša Los Anđeles Lejkersa Majk D'Antoni izvinio se danas navijačima zbog izjave, posle poraza od Finiks Sansa (90:117), da oni koji su obeshrabreni rezultatima "treba da nađu drugi klub za koji će da navijaju".

Svestan greške: Majk D Antoni  

Lejkersi su sinoć, na gostovanju, izgubili od Sansa u 28. utakmici regularnog dela sezone NBA lige.

"Bio sam idiot. Nisam razmišljao. Rekao sam neke stvari koje nije trebalo da kažem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio sam glup. Pogrešio sam", rekao je D'Antoni američkim medijima.

 

D'Antoni je kazao da svi očekuju mnogo od tima koji ima dosta povređenih igrača i da se sinoć loše izrazio.

"Svi očekuju od tima da bude bolji nego što jeste, a imamo mnogo problema sa povredama i nismo u dobrom stanju. Hteo sam da kažem da svi treba da daju sve od sebe, ako želimo da se izvučemo iz problema. Pogrešno sam se izrazio, jer sam bio isprovociran", rekao je D'Antoni.

 

On je dodao da je ponosan na pozitivan stav košarkaša i da veruje da će se izvući iz lošeg perioda. Lejkersi su trenutno 11. na tabeli Zapadne konferencija sa 13 pobeda i 15 poraza.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

D'Antoni: Navijači izvinite, bio sam idiot!

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Trener košarkaša Los Anđeles Lejkersa Majk D’Antoni izvinio se danas navijačima zbog izjave, posle poraza od Finiks Sansa (90:117), da oni koji su obeshrabreni rezultatima „treba da nađu drugi klub za koji će da navijaju“.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

D'Entoni: Izvinite, idiot sam

Izvor: B92, 25.Dec.2013

Trener LA Lejkersa Majk D'Entoni izvinio se navijačima zbog izjave da oni koji su obeshrabreni rezultatima "treba da nađu drugi klub za koji će da navijaju"...D'Antoni je neprimereno reagovao posle poraza njegovog tima od Finiks Sansa (117:90)..."Bio sam idiot. Nisam razmišljao. Rekao sam neke stvari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.