Počinje derbi groznica - Zvezda objavila cene ulaznica!

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje ''derbi groznica'' - Zvezda objavila cene ulaznica!

Nepune dve nedelje ostalo je do 153. prvenstvenog okršaja ''večitih rivala'', a onima koji planiraju da meč prate sa tribina Marakane, ova informacija će dosta značiti.

Crvena zvezda je danas na svom zvaničnom sajtu objavila cene karata za prvi prolećni dvoboj beogradskih crveno i crno-belih.

Utakmica će biti odigrana 4. marta, na Zvezdin rođendan, a u okviru 24. kola Superlige.



''Crveno-beli će na rođendan kluba pokušati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da svim navijačima podare najlepši mogući poklon, a očekuje se da kao i uvek u ovakvim prilikama stadion 'Rajko Mitić' bude popunjen'',
poručuju, između ostalog, sa Marakane.

A cene karata za 153. večiti derbi iznose:

Sever i jug - 600 rsd;

Istok - 1000 rsd;

Zapad - 1200 rsd;

Vip 1 i vip 2 - 2000 rsd;

Vip galerija - 3000 rsd;

O terminima prodaje ulaznica javnost će naknadno biti obaveštena, a Zvezda je za one koji kupe dnevnu kartu za zapadnu tribnu spremila ''specijalno iznenađenje''.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda odredila cene karta za 153. Večiti derbi!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017

Nakon uspešne prolećne premijere u duelu protiv Novog Pazara i pobede od 2:0, fudbaleri Crvene zvezde će sledeći put istrčati na travnjak Marakane 4. marta, kada će odmeriti snage sa večitim rivalom u 153. prvenstvenom okršaju...Meč se igra baš na rođendan Zvezde, koja će tom prilikom proslaviti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.