POGLEDAJTE PAŽLJIVO: Zbog ove dve situacije iz Zvezde grme na Mažića  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE PAŽLJIVO: Zbog ove dve situacije iz Zvezde grme na Mažića (VIDEO)

Crveno-beli poraženi od Partizana u finalu Kupa Srbije sa 1:0.

U Crvenoj zvezdi ne mogu da se pomire sa porazom u finalu Kupa Srbije od Partizana rezultatom 1:0 (1:0). Na vanrednoj konferenciji za medije održanoj na stadionu „Rajko Miitć“ (pročitajte OVDE) generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Boško Đurovski su otvoreno digli glas protiv suđenja Milorada Mažića.

U Zvezdi ne mogu da prežale što najbolji srpski sudija nije dosudio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako tvrde, dva jedanaesterca.

Prva sporna situacija dogodila se u četvrtom minutu, kada je Bojan Ostojić povlačio napadača iz Gane Ričmonda Boaćija, ali je Mažićeva pištaljka ostala nema.

U drugoj situaciji, u 64. minutu, Nemanja Milić je završio na travi posle duela sa Nikolom Milenkovićem.

Posle svega, sami procenite da li je Mažić oštetio Crvenu zvezdu i da li sa „Marakane“ opravdano grme na suđenje,. U nastvaku vesti pogledajte i stručnu aanlizu spornih detalja sa finalnog meča Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.