Vaterpolo: Amerikanci dominantni u finišu protiv Italijana

Izvor: Bor030.net, 29.Jul.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo: Amerikanci dominantni u finišu protiv Italijana

Ekipa juniorske reprezentacije SAD pobedila je u drugom meču trećeg takmičarskog dana međunarodnog vaterpolo turnira “Bor 2017” ekipu Italije rezultatom 5:7 (1:1, 2:2, 2:2, 0:2)

Prvi gol u meču za vođstvo od 0:1 za juniorski tim SAD postigao je Ozborn T. i to u drugom minutu meča. Ipak, uz dobru odbranu Italijana i jak kontranapad brzo je stiglo i izjednačenje, i to od veoma razigranog Novara E.

U istom ritmu protekao je i ostatak meča. Čitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << utakmica u egalu bila je veoma interesantna za publiku, a više simpatija domaćih navijača dobili su Azuri. Međutim, to im nije pomoglo da pobede izuzetno raspoložne američke vaterpoliste i ostvare svoju prvu pobedu na turniru.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.