Preminuo Nenad Manojlović

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Nenad Manojlović

Legendarni srpski vaterpolista, trener i sportski radnik Nenad Manojlović umro je iznenada, objavio je Vaterpolo savez Srbije.

Manojlović (60) je umro na putu za Sofiju, gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Reprezentaciju Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore vodio je od 2000. do 2004. godine. U tom periodu osvojio je jednu srebrnu i jednu bronzanu olimpijsku medalju. Na svetskim prvenstvima je kao selektor osvajao srebro i bronzu, a na evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dva zlata.

Kao igrač je najveći deo karijere proveo u Partizanu, a kao trener crno-belih osvojio je "duplu krunu" 1995. godine. Radio je u mnogim sportskim organizacijama, a u skorije vreme je pomagao formiranju kluba Radnički iz Kragujevca.

Njegov rođeni brat Predrag, takođe istaknuti vaterpolo radnik, umro je sredinom septembra.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preminuo Nenad Manojlović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014

Legendarni srpski vaterpolista, trener i sportski radnik Nenad Manojlović umro je danas iznenada, objavio je Vaterpolo savez Srbije...Manojlović (60) umro je na putu za Sofiju, gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru...Reprezentaciju Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore vodio je od 2000....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.