Srbija pobedila Paragvaj u plej-ofu sa 3:1

Izvor: Beta, 19.Apr.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija pobedila Paragvaj u plej-ofu sa 3:1

NOVI SAD, 19. aprila 2015. (Beta) - Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se u nedelju u Drugu Svetsku grupu Fed kupa, pošto je u Novom Sadu u plej-ofu savladala Paragvaj sa 3:1.

Odlučujući poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je za 51 minut igre pobedila Monserat Gonzales sa 2:0, u setovima 6:0, 6:2.

Krunićeva je ceo meč protiv 225. teniserke na WTA rang listi odigrala na veoma visokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nivou. Paragvajka je jedini otpor pružila na početku drugog seta, medjutim, to nije bilo dovoljno da se ozbiljnije ugrozi igra Krunićeve.

Ranije istog dana, poen Paragvaju donela je Veronika Kepede Rojg, koja je pobedila Ivanu Jorović sa 2:1, u setovima 3:6, 6:2, 6:1.

Srbiji su u subotu dva poena donele Krunićeva i Ana Ivanović.

Duel Srbija - Paragvaj će se završiti mečom dublova, a najavljeno je da će igrati Jelena Janković - Ivana Jorović protiv Rojg i Gonzales.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fedkup: Srbija pobedila Paragvaj u plej-ofu sa 3:1

Izvor: Politika, 19.Apr.2015

NOVI SAD – Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se danas Drugu Svetsku grupu Fed kupa, pošto je u Novom Sadu u plej-ofu savladala Paragvaj sa 3:1...Odlučujući poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je za 51 minut igre pobedila Monserat Gonzales sa 2:0, u setovima 6:0, 6:2...Krunićeva...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.