RG: Džumhur uspješan na startu

Izvor: BanjalukaLive.com, 24.Maj.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Džumhur uspješan na startu

Damir Džumhur plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto mu je Rus Mihail Južni predao meč zbog povrede. Bh. teniser vodio je sa 6:2, 6:1, poslije čega je ruski protivnik odustao. Od početka se borio sa problemima, ali nije uspijevao da održi ritam protiv rivala koji će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela Ivo Karlović - Markos Bagdatis. Ko poslije ovoga izađe kao pobjednik, mogao bi u šesnaestini finala da se suprotstavi >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << drugom nosiocu Rodžeru Federeru. Džumhur je prošle godine takmičenje okončao već u prvom kolu, a što se tiče grend slem turnira, najviše je odmakao 2014. na Australijan openu (poražen u trećoj rundi). (Blic)
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Južnji predao, Džumhur u 2. kolu Rolan Garosa

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015

PARIZ - Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur, 87. igrač na ATP listi, plasirao se u 2. kolu Otvorenog prvenstva Francuske...Na startu drugog Gren slem turnira sezone Džumhur je eliminisao Mihaila Južnjog, 70. igrača ATP listi, koji je 2008. bio osmi teniser svijeta...Iskusni 33-ogodišnji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.