Program za četvrtak: Šestoro srpskih predstavnika na terenima Vimbldona

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program za četvrtak: Šestoro srpskih predstavnika na terenima Vimbldona

Dvoje srpskih tenisera, Jelena Janković i Viktor Troicki, u četvrtak nastavljaju takmičenje u singlu u drugom kolu Vimbldona.

Jankovićeva igra treći meč na terenu 18 protiv Jevgenije Rodine iz Rusije i početak se očekuje oko 15.30, a Troicki se sastaje sa Aljažom Bedeneom, ne pre 16 časova.

Nenad Zimonjić u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počinje takmičenje u dublu protiv Britanaca Kena i Nila Skupskog oko 16 časova.

Janko Tipsarević u paru sa Indijcem Mahešom Bupatijem igra protiv švedsko-austrijskog para Robert Lindštet/Jirgen Melcer u identičnom terminu, dok Bojana Jovanovski u paru sa Ukrajinkom Nađom Kičenok igra protiv novozelandsko-britanskog para Eraković/Votson (12.30), a Aleksanda Krunić u dublu sa Francuskinjom Aliz Korne protiv češkog para Hlavackova/Hradecka oko 16.30.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Jelena Janković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.