Poznata pevačica i 13 godina mlađi teniser uskoro pred oltarom

Izvor: Press, 30.Sep.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica i 13 godina mlađi teniser uskoro pred oltarom

Izgleda da je lepa pevačica konačno pronašla svoju srodnu dušu.
foto: superzena.b92.net
Nakon neuspele veze sa vozačem Formule I Luisom Hamiltonom, pevačica Nikol Šerzinger (37) je oko godinu dana u srećnoj vezi sa 13 godina mlađim bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim. 

Strani mediji navode da je veza sve ozbiljnija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a Nikol sve češće priča o svom dragom u javnosti. 

Priča se da bi par uskoro moga da stane pred oltar, a povod je bio nedavna izjava lepe pevačica. 

"Moja baka je uvek govorila ako želiš da nađeš osobu za koju želiš da se udaš moraš da pronađeš osobu s kojom želiš da radiš na vezi do kraja života. To je ključna reč, raditi“, rekla je Nikol za magazin Glamur.
Nedavno je Nikol rekla za magazin Fabulos da je već neko vreme u vezi s teniserom i da je je jako srećna. 

Nikol je pre Grigora bila sedam godina u vezi sa Luisom Hamiltonom, a Dimitrov je bio u vezi sa teniserkom Marijom Šarapovom.

 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.