PONOVO TRUDNA? Jelena Đoković prošetala stomačić!

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO TRUDNA? Jelena Đoković prošetala stomačić!

Supruga najboljeg tenisera nabacila kilograme

Jelenu Đoković paparaci su uslikali na ulicama Londona nakon što se njen suprug Novak u ponedeljak plasirao u drugo kolo Gren Slema u Londonu pobedom nad Filipom Kolšrajberom 3:0.

Ako je suditi po fotografijama, lepa Jelena nabacila je nekoliko kilograma, a vidan je i stomačić koji je sakrila prugastom majicom.

Da li će porodica Đoković uskoro postati bogatija za još jednog člana ili je Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rešila da sebi pruži malo oduška?

Podsećanja radi, Jelena se porodila u oktobru prošle godine kada je na svet donela dečaka Stefana, a paparaco "Blica" uslikao je samo četiri meseca nakon porođaja u top formi.

Da je svoju liniju nakon porođaja dovela do savršenstva svedoče i fotografije koje je Novak postavljao na svom "Instagram" profilu, a šta se desilo u međuvremenu...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je danas u drugom kolu savladao Finca Jarka Nieminena sa 3:0, po setovima 6:4, 6:2, 6:3.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.