Ovako Jelena i Stefan Đoković bodre Novaka!

Izvor: Story, 30.Jan.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Jelena i Stefan Đoković bodre Novaka!

Nakon što je Jelena postavila dirljivu fotografiju Stefana kako gleda teniski meč svog tate, ponosna mama je na svom Twitter profilu ponovo raznežila svoje pratioce

Jelena Đoković, foto: Profimedia

Fotografija malenog Stefana kako navija za svog tatu, Novaka Đokovića, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a sada je Jelena odlučila ponovo da dotakne srca svojih pratilaca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />Prvu fotografiju Stefana Đokovića, pogledajte OVDE.

Naime, na svom Twitter profilu objavila je fotografiju svojih i Stefanovih nogu, tako da naziremo da mama i njen sin udobno zavaljeni u krevetu, iz sve snage bodre Novaka.

- Šaljemo pozitivnu energiju tati! Napet meč sa Vavrinkom, kao i uvek - napisala je Jelena ispod fotografije.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovako Jelena i Stefan Đoković navijaju za Noleta

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2015

Fotografija malenog Stefana kako navija za svog tatu, Novaka Đokovića, nikoga nije ostavila ravnodušnim, a sada je Jelena odlučila ponovo da dotakne srca svojih pratilaca. Naime, na svom Tviter profilu objavila je fotografiju svojih i Stefanovih nogu, tako da naziremo da mama i njen sin udobno zavaljeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.