Jelenin deda otkriva: Stefan je na mamu!

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenin deda otkriva: Stefan je na mamu!

Deda Jelene Đoković jedva je dočekao da upozna svog praunuka, i priznaje da ga je najbolji teniser sveta potpuno oduševio svojim snalaženjem u ulozi oca.

Jelena i Novak Đoković, foto: Instagram, Tviter

Četiri meseca je deda Losa, kako Ljižani zovu dedu Jelene Đoković, čekao da upozna praunuka Stefana.

- Veće sreće od ove nema! Ne mogu da vam opišem kako sam se osećao dok sam mu tepao, a on se smejuljio. Kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << me je vremeplov vratio u vreme kada sam decu i unučad držao u naručju, prelepo osećanje me je preplavilo - kaže Jelenin deda. Tvrdi da Stefan liči na njegovu mezimicu.

- Kao Jeca, i on je veoma miran, dobar, umiljat, stalno se osmehuje... Mojoj sreći i ponosu nema kraja jer su mi sva deca, unučad i sada Stefan koji je najveće blago naše velike porodice divna. Šta čoveku u mojim godinama može da bude važnije nego da ih sve, nasmejane i srećne, vidi na okupu - kaže Radisavljević.

Kako se u ulozi oca snašao Novak, posebno je oduševilo deda Losu.

- Kao da je na terenu - sve ume, sve hoće, sve stiže! Oduvek znam koliko je moja Jelena nežna i brižna, ali Novak me je oduševio koliko je posvećen kao otac, koliko je pravi, sposobni porodični čovek. Takvog čoveka majka jednom rađa - ponosan je Milosav na zeta.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.