I Olga za titulu na Oranž Boulu

Izvor: Mondo, 11.Dec.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Olga za titulu na Oranž Boulu

Najbolja mlada teniserka Srbije Olga Danilović plasirala se u finale dubla na Oranž Boulu

Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill

Miomir Kecmanović igra za titulu u singlu, a Olga Danilović pokušaće da osvoji trofej Oranž Boula u dublu.

Mlada srpska teniserka je izborila finale u igri parova sa Anastasijom Potapovom iz Rusije.

Njih dve su savladale četvrte nosioce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kineskinju Ksiju Vang i En Šu Lijang sa Tajvana (4:6, 7:6, 10:0) i za pehar boriće se sa Slovenkom Kajom Juvan i Hrvaticom Leom Bošković.

Olga Danilović, bez obzira na to šta uradi na kraju na prestižnom turniru, već je ostvarila sjajan uspeh. Naime, ona je u singlu zaustavljena u osmini finala, u konkurenciji igračica do 18 godina, iako ona ima samo 15, a dublu će se boriti za trofej.

Podsetimo da je Olga Danilović u maju već ostvarila sjajan rezultat na Rolan Garosu, kada se u paru sa Paulom Arijas Manjon iz Španije okitila peharom u dublu. U finalu su tada baš bile bolje od Potapove, Olgine partnerke na Oranž Boulu.

I Miomir Kecmanović bio je blizu plasmana i u finale dubla, ali su on i Kanađanin Bendžamin Sigan ipak poraženi u polufinalu. Japanski tandem Šinđi Hazava/Naoki Tadžima slavili su posle preokreta – 1:6, 7:6 (8:6), 10:8.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

I Olga Danilović u finalu Oranž Bola

Izvor: RTS, 11.Dec.2016

Najbolja mlada teniserka Srbije Olga Danilović plasirala se u finale dubla na Oranž Bolu. U paru sa Anastasijom Potapovom iz Rusije, Olga Danilović će se za trofej boriti sa Slovenkom Kajom Juvan i Hrvaticom Leom Bošković. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.