Čilić bez problema, Karlović izbacio Ćorića

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čilić bez problema, Karlović izbacio Ćorića

Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad Brajanom Bejkerom iz Sjedinjenih Država.

Čilić je do trijumfa došao sa 6:3, 7:5, 6:3, posle jednog sata i 49 minuta igre.

U narednom kolu, deveti nosilac na trećem Gren slemu sezone će igrati sa Ukrajincem Sergejem Stahovskim, koji je sa 6:3, 6:4, 6:4 bio bolji od Jošihita Nošioke iz Japana.

U duelu sa Bejkerom, Čilić je odigrao veoma dobar meč u kojem se mnogo oslanjao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na svoj servis. Imao je 18 as udaraca, a izgubio je samo šest poena na svom prvom servisu. Svom rivalu je odbranio svih šest brejk lopti, a sam je četiri puta oduzeo servis američkom teniseru. Na kraju je meč završio sa 43 vinera u odnosu na Bekerovih 18.

Hrvatski duel u prvom kolu između Borne Ćorića i Iva Karlovića dobio je stariji. Na kraju je bilo 7:6 (10:8), 7:6 (9:7), 6:4, posle dva sata i 13 minuta igre za Karlovića, koji se sastaje u narednoj rundi sa boljim iz duela između Paola Lorencija iz Italije i Slovaka Lukaša Lacka.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čilić: Osećam se dobro na Vimbldonu

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016

Marin Čilić plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom protiv Brajana Bejkera u tri seta, a nakon meča na konferenciji za medije govorio je o tom duelu, dobrom osećaju koji ima kada igra na travnatoj podlozi ali i Novaku Đokoviću...„Marine, dva četvrtfinala u prethodne dve godine. Danas si krenuo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.