Armenulić za 24: Viktor ulazi u top 20, Novaku najveće prepreke Vavrinka i Marej

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armenulić za "24": Viktor ulazi u top 20, Novaku najveće prepreke Vavrinka i Marej

Teniski stručnjak i bivši potpredsednik Teniskog saveza Srbije Radmilo Armenulić, analizirao je igre naših tenisera na Vimbldonu i otkrio da i nije preterano zadovoljan učinkom pojedinih tenisera, od kojih se očekivalo znatno više.

"Aleksandra Krunić je definitivno iznenađenje turnira. Da tako mlada igračica pobedi dve Grend slem šampionke je zaista neverovatno. Možda je mogla da pobedi i Venus Vilijams da nije toliko brzala u igri, ali još uvek je mlada i ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vremena da izraste u velikog tenisera. Ona će bez sumnje postati uzdanica našeg tenisa", priča Arnulović i dodaje:

"Ona će sada napredovati u drugi ili treći reket Srbije i svojim igrama je zaslužila sve što joj dolazi".

Šta teniski stručnjak misli o isadanju Filipa Krajinovića i Dušana Lajovića, a šta o Viktoru Troickom koji je u naletu, možete pročitati na sajtu "24 sata".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.