Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2017, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Nemeš osvojio titulu šampiona sveta!

Reprezentativac Srbije u rvanju Viktor Nemeš osvojio je danas zlatnu medalju u kategoriji do 75 kilograma grčko-rimskim stilom na Svetskom prvenstvu u Parizu, pošto je u finalu pobedio Rusa Aleksandra Čekirkina.

Nemeš je u finalnoj borbi savladao Rusa sa 4:1, iako je od sredine prvog perioda dobio udarac u glavu i ranu koja mu je krvarila.

Nemeš je u prvom kolu savladao Iranca Saida Morada Abdvalija sa 2:1, da bi potom u osmini finala sa 3:1 bio bolji od Kazahstanca Maksata Jerežepova, a u četvrtfinalu je pobedio Jermena Karapeta Čalhana sa 2:1.

Srpski rvač je u polufinalu ubedljivim rezultatom 7:0 pobedio Belorusa Kazbeka Kiolu.

(Beta)

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ovako je naš Viktor sa razbijenom glavom pobedio Rusa za titulu prvaka sveta! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017

Svaka čast majstore...Kao što smo pisali, Viktor Nemeš je osvojio je danas zlatnu medalju u kategoriji do 75 kilograma grčko-rimskim stilom na Svetskom prvenstvu u Parizu, pošto je u finalu pobedio Rusa Aleksandra Čekirkina...Nemeš je u finalnoj borbi savladao Rusa as 4:1, iako je od sredine prvog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.