Oni brane čast srpskog fudbala (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni brane čast srpskog fudbala (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od umetnika odlično se zabavila na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u Moskvi. U prvom meču protivnik Velika Britanija.

Foto: MN Press/arhiva

Ako su mogli u Montevideu, zašto to ne bi mogli i u Moskvi?

Srpska umetničko-fudbalska reprezentacija u nedelju igra prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu u Moskvi (Art football), a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << protivnik je selekcija Velike Britanije.

Reprezentacija sastavljena od glumaca, pevača, a nađe se tu i po koji bivši fudbaler, odlično se zabavila od polaska iz Beograda do zajedničkog druženja sa ostalim reprezentacijama učesnicama svetskog šampionata, na kojem Srbija učestvuje prvi put.

Prvi protivnik biće selekcija Velike Britanije (nedelja od 15 časova po srednjeevropskom vremenu).

Sve reprezentacije su u povorci uz muziku prošetale parkom Gorki i centrom Moskve, a kasnije su se prisutnim ljudima obratili svi kapiteni. Kapiten srpskog tima je Andrija Kuzmanović (znate ga iz filma i serije "Montevideo, Bog te video" - bio je golman Milovan Jakšić).

Pred oko 1.000 ljudi u sjajnom ambijentu srpska umetnička reprezentacija predstavila se pesmom "Celu noć i celi dan", kojom su pristne podigli na noge svi naši reprezentativci.

Pogledajte atmosferu



Izvor: MONDO

MONDO je bio i na treningu pred put srpskog tima. Pogledjate šta je zabeležila ekipa MONDA

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.