Zaboravili posetioce u luna parku

Izvor: B92, 28.Dec.2012, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravili posetioce u luna parku

Brisel -- Sedam osoba ostalo je zarobljeno nekoliko minuta u velikom panoramskom točku koji je povodom božićnih praznika postavljen u belgijskom gradu Gentu.

Zarobljeni posetioci sami su pozvali spasilačku službu kada su radnici zabavnog parka zaustavili točak, verujući da više nikog nema na njemu.

Kako prenose belgijski mediji, kada su vatrogasci i policija stigli, sedmoro ljudi se još nalazilo u kabinama na samom vrhu panoramskog točka.

"Deset minuta nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se točak zaustavio, zabrinuli su se i pozvali pomoć", kazao je jedan policajac, dodajući da su radnici jednostavno "zaboravili" na njih.

Vatrogasci nisu morali da intervenišu, jer su radnici odmah aktivirali točak i oslobodili posetioce kojima sigurno dugo neće biti do uživanja u panorami.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sedam osoba zaboravljeno u panoramskom točku

Izvor: Blic, 29.Dec.2012, 02:00

Sedam osoba ostalo je zarobljeno nekoliko minuta u velikom panoramskom točku koji je povodom božićnih praznika postavljen u severozapadnom belgijskom gradu Gentu. ..Zarobljeni posetioci sami su pozvali spasilačku službu kada su radnici zabavnog parka zaustavili točak, verujući da više nikog nema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.