Štajnmajer: Izjava Trampa groteskna

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štajnmajer: Izjava Trampa "groteskna"

Šef nemačke diplomatije Frank Valter Štajnmajer izjavio je da bi izbor kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa za predsednika SAD mogao negativno uticati na odnose sa Evropom.

Izbor Trampa bi podrazumevao "mnogo nesigurnosti u transatlantskim odnosima", ocenio je Štajnmajer.

Prema njegovim rečima, Trampova tvrdnja da su SAD pod opsadom neprijatelja je "groteskna", javlja AP.

Štajnmajer je doveo u pitanje Trampovo obećanje da će "Ameriku ponovo učiniti velikom" tako što se neće mešati u sukobe širom sveta.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Štajnmajer: Izbor Trampa bi naškodio transatlantskim vezama

Izvor: Blic, 28.Jul.2016

Ministar spoljnih poslova Nemačke Frank-Valter Štajnmajer izjavio je danas da bi pobeda kandidata republikanaca Donalda Trampa mogla negativno da se odrazi na transatlantske veze...Ako bi Tramp pobedio, to bi unelo "mnogo nesigurnosti u transatlantske odnose", rekao je Štajnmajer u intervjuu za "Pasojer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.