Predtsavljanje knjiga: Ubistva u srpskoj istoriji i Državni neprijatelji

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Maj.2024, 15:50

Predtsavljanje knjiga: Ubistva u srpskoj istoriji i Državni neprijatelji

Niški kulturni centar poziva na predstavljanje dve uzbudljive knjige: UBISTVA U SRPSKOJ ISTORIJI Čedomira Antića i DRŽAVNI NEPRIJATELjI Predraga J. Markovića. Ovo interesantno predstavljanje će se održati u petak, 10. maja 2024. godine, u 18 sati, u Maloj sali Niškog kulturnog centra. Pridružite se i uživajte u razgovorima o ovima fascinantnim temama iz srpske istorije.
"Ubistva u politici nisu srpska posebnost. Ali na neki način jesu njena zla kob.
Kroz našu viševekovnu istoriju, sve od svetorodne loze Nemanjića do snajperskog ubistva premijera u Nemanjinoj - ta zla kob se provlači.
Ova knjiga profesora dr Čedomira Antića prvi je pokušaj da se na istorijski, činjenični i argumentovan...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

"Večernji akt", izložba sudenata Fakulteta umetnosti u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Maj.2024, 14:03

Niški kulturni centar poziva na izložbu studenata Fakulteta umetnosti u Nišu sa predmeta Večernji akt, koji je mentorisao profesor Vladan Ranđelović...Izložba će se održati u petak, 10. maja 2024. godine, u 18 sati, u Galeriji Niškog kulturnog centra...Pridružite se i uživajte u umetničkim...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.