Snimljen arhangel Mihailo?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Jun.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimljen arhangel Mihailo?! (VIDEO)

Misteriozni obrisi koji podsećaju na anđela veličine 83,5 kilometara snimljeni su na Marsu.

Foto: youtube/printscreen

Lovci na NLO tvrde da su na Marsu otkrili anđela i to koristeći Google Maps.

U kratkom video snimku zumirana je ova planeta, a u jednom trenutku vidi se, tvrde stručnjaci, nešto što podseća na arhangela Mihaila, piše danas britanski Mirror.

 Na snimku koji je pregledan hiljadama puta na Youtubeu, figura anđela odjednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se pojavljuje na površini crvene planete.

Figura ne samo da liči na čoveka, već ima i krila i oreol. Neki korisnici društevnih mreža tvrde da je u pitanju montaža. Šta vi mislite, šta je istina?



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ARHANGEL MIHAILO SNIMLJEN NA MARSU?! Ljudi misle da su upravo videli anđela (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2016

Na planeti Mars navodno su snimljeni obrisi koji lovce na NLO podsećaju na anđela veličine 83,5 kilometara...Lovci na NLO tvde da su na Marsu otkrili anđela zahvaljujući Google Maps servisu...U kratkom video snimku zumirana je ova planeta, a u jednom trenutku vidi se, tvrde stručnjaci, nešto što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.