Sirijska vojska izvela seriju napada na teroriste

Izvor: Vostok.rs, 04.Apr.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirijska vojska izvela seriju napada na teroriste

Sirijska vojska je izvela seriju napada na uporišta terorističke grupe DAEŠ u različitim delovima grada Dejr el Zor. U akciji je ubijeno 28 militanata, dok je više od 20 ranjeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane Sirije.

„Mete napada su formacije DAEŠ-a u kvartovima Makaber, Džabejlija, Rušdija u regionu 137. Puka, na teritoriji istočno od vojnog aerodroma i u blizini elektro-stanice Dejr el Zora. Ove akcije su dovele do likvidacije 28 militanata, dok je ranjeno još 22, uništene su protivtenkovske rakete i automobili sa mitraljezima“, navodi se u saopštenju vojnog resora Sirije.

Dejr el Zor se nalazi severoistočno od Sirije i jedan je od poslednjim uporišta vladinih snaga na Eufratu. Ovaj grad od 2014. godine praktično je u opsadnom stanju, sredinom januara ove godine broj napada terorista DAEŠ-a na stambene blokove i vojni aerodrom koji se nalazi u južnim predgrađima je značajno porastao.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokolj nad TERORISTIMA kod Deir ez Zora! Sirijska vojska IZBACILA iz STROJA 28-cu DŽIHADISTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2017

Sirijska vojska je izvela seriju napada na uporišta terorističke grupe IS u različitim delovima grada Deir ez Zora..U akciji je ubijeno 28 militanata, dok je više od 20 ranjeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane Sirije...Syrian Republican Guard General Issam Zahreddine on the front-lines against...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sirijska vojska bombardovala teroriste u Deir ez Zoru

Izvor: Vesti-online.com, 04.Apr.2017

Sirijska vojska je izvela seriju napada na uporišta terorističke grupe ID u različitim delovima grada Deir ez Zor...U akciji je ubijeno 28 militanata, dok je više od 20 ranjeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane Sirije...- Mete napada su formacije ID-a u kvartovima Makaber, Džabejlija, Rušdija...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.