Serena osvojila 19. Gren slem titulu!

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jan.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena osvojila 19. Gren slem titulu!

Prva teniserka sveta Serena Vilijams šesti put u karijeri osvojila je Australijan open, pošto je u finalu savladala Mariju Šarapovu sa 6:3, 7:6 (7-5). Amerikanka je tako došla do 19. Gren slem titule, prve u Melburnu od 2010. godine. Serenin niz pobeda nad Šarapovom sada je produžen na 16.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Serena je kraljica Melburna!

Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015

U velikom finalu Australijan opena u ženskoj konkurenciji Serena Vilijams je sa 2:0 (6:3, 7:6) savladala Mariju Šarapovu.. . Prvi Gren slem u sezoni pripao je najboljoj na svetu. Serena Vilijams i pored prehlade je preslišala Mariju Šarapovu i osvojila je šesti Australijan open u karijeri. Serena...

Nastavak na HotSport.rs...

Serena u epizodi ''Šta, zar je već gotovo?'' (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2015

Serena Vilijams je odlučujući poen u finalu Melburna osvojila as-servisom, ali kao da toga nije bila svesna u prvom trenutku, pa je malo ''zakasnila'' sa proslavom svoje 19. Gren Slem titule. Ipak, ubrzo njenoj sreći nije bilo kraja.. Pogledajte.

Nastavak na Sportske.net...

Serena osvojila 19. Gren slem titulu

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Jan.2015

Prva teniserka svijeta Serena Vilijams šesti put u karijeri osvojila je Australijan open, pošto je u finalu savladala Mariju Šarapovu sa 6:3, 7:6 (7-5). Amerikanka je tako došla do 19. Gren slem titule, prve u Melburnu od 2010. godine, i sada je njen niz pobjeda nad Šarapovom produžen na 16. Serena...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.