Ðoković izgubio od Federera u finalu Dubaija

Izvor: Press, 28.Feb.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković izgubio od Federera u finalu Dubaija

Prvi teniser sveta Novak Ðoković nije uspeo da osvoji petu titulu na ATP turniru u Dubaiju, pošto je danas izgubio u finalu od Švajcarca Rodžera Federerra sa 6:3, 7:5.
Prvi teniser Srbije imao je šansu za preokret, aii je propustio dve set lopte kod vođstva od 5:4 u drugom setu, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << su mu kola definitivno krenula nizbrdo. 

Federer je iskoristio tui psihološku prednost i na kraju drugom meč loptom stavio tačku na 37. međusobni duel.

Federer je osvojio 84. titulu u karijeri, a u međusobmnom skoru sada vodi protiv Ðokovića sa 20:17.

Uprkos porazu, Ðoković će u ponedeljak na ATP listi povećati za 120 poena prednost nad drugoplasiranim Federerom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP DUBAI: Novak bez titule, Federeru sedma u UAE

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji titulu na turniru u Dubaiju, pošto je u finalu poražen od Švajcarca Rodžera Federera. sa 6:3, 7:7. . . Švajcarcu je ovo bio jubilarna 20. pobeda u međusobnim susretima i sedma titula u Dubaiju. Do nje je došao za 84 minuta igre.. Nije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.