Zvezda slavi rođendan i čeka ponos Izraela u Areni

Izvor: RTS, 05.Mar.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavi rođendan i čeka "ponos Izraela" u Areni

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Makabija iz Tel Aviva, u meču devetog kola Top 16 faze Evrolige. Meč se igra u beogradskoj "Kombank areni" i počinje u 20.45.

Utakmica će imati i slavljenički karkater – 70. rođendan SD Crvena zvezda (4. mart 1945).
Izabranici Dejana Radonjića će u meču sa "ponosom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Izraela" juriti drugi trijumf u drugoj fazi elitnog takmičenja, dok šampion Evrope trenutno ima šest pobeda i dva poraza.
Večerašnji meč će biti četvrti međusobni susret Crvene zvezde i Makabija, a sva tri prethodna je dobio izraelski tim.
Dejan Radonjić je pred dolazak aktuelnog osvajača Evrolige istakao da je će njegov tim pokušati da pobedom proslavi rođendan, ali i da je Makabi veoma kvalitetan protivnik, koji ima najviše moguće ambicije.
Trener gostiju Gaj Gudes istakao je da će utakmica biti izuzetno teška, jer je veoma teško igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde, koja ima sjajne navijače.
Utakmica u Areni počinje u 20.45, a naš reporter Marko Ljubomirović biće na licu mesta.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve spremno za spektakl - Zvezdinih 70 godina radosti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2015

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras od 20:45h u ''Kombank Areni'' igraju sa aktuelnim prvakom Evrope, izraelskim Makabijem. Utakmica će proteći u znaku obeležavanja 70 godina SD Crvena zvezda, a tim povodom centar terena večeras će izgledati kao na slici, uz poruku: ''70 godina radosti''.

Nastavak na Sportske.net...

(VIDEO) ZVEZDA PREGAZILA EVROPSKOG ŠAMPIONA: Najlepši poklon navijačima za 70. rođendan

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015

Crveno-beli su stigli trijumfom protiv Makabija do druge pobede u fazi Top 16 Evrolige..BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Makabija u meču 9. kola grupe E faze Top 16 Evrolige...Crveno-beli su stigli do druge pobede u fazi Top 16 Evrolige...USKORO OPŠIRNIJE....Foto:...

Nastavak na Kurir...

Uživo: Stigao prvak Evrope, a mnogo praznih stolica u Areni; Zvezda - Makabi

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od 20.45 igraju protiv prvaka Evrope, Makabija iz Tel Aviva, a zbivanja sa tog meča 9. kola Top 16 faze Evrolige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Zagrevanje u toku..Dvadesetak minuta pre početka utakmice, dok se igrači oba tima zagrevaju na parketu Beogradske...

Nastavak na Blic...

Ni Zvezdin rođendan nije bio dovoljan motiv da se napuni ''Arena''...

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2015

Interesovanje navijača Crvene zvezde Telekom za mečeve ekipe Dejana Radonjića u Top 16 fazi Evrolige gotovo da je prepolovljeno u odnosu na dosadašnji tok sezone. Slike koje vidite su iz skorije prošlosti. Večeras je znatno drugačije..

Nastavak na Sportske.net...

Kako od prvaka Evrope ni dugmići nisu ostali... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 00:01

Igrači Crvene zvezde briljantnim potezima večeras deset puta „posterizovali“ igrače Makabija..Košarkaši Crvene zvezde večeras su izvojevali jednu od najvećih pobeda u novijoj istoriji! Rezultatski meč protiv Makabija i nije toliko bio bitan, ali malo ko može da ostane imun na činjenicu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.