Zvanično - Anino zbogom tenisu! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Anino zbogom tenisu! (video)

Srpska teniserka Ana Ivanović obratila se javnosti i saopštila izuzetno važnu odluku. Šampionka Rolan Garosa iz 2008. godine odlučila je da se povuče.

Nekada prva teniserka sveta Ana Ivanović saopštila je u utorak da će se večeras obratiti svojim navijačima i prijateljim kako bi saopštila nešto jako važno.

U medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su odmah počele da kruže spekulacije o tome šta je povod Aninog obraćanja, pa su tako neki preneli da se radi o trudnoći, ali je večeras saopšteno da je Ivanovićeva rešila da se povuče iz tenisa.

Srpska teniserka je donela odluku da se u 29. godini povuče sa terena, što je potvrdila svojim večerašnjim obraćanjem putem lajv strima na fejsbuk stranici!

Nema sumnje da je bitan faktor za ovakvu odluku Ane Ivanović činjenica da se nedavno udala za Bastijana Švajnštajgera i da joj je planiranje porodice postalo prioritet.

Najveći uspeh na teniskom terenu Ana Ivanović je ostvarila 2008. godine kada je osvojila Rolan Garos i izbila na prvo mesto WTA liste, a pored toga je osvojila još 14 trofeja na WTA turnirima.

Nakon što je ova informacija potvrđena ostaje nam da konstatujemo da je nekada prva teniserka sveta "otišla u penziju".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PRLJAVA KAMPANJA PROTIV ANE: Strani tviteraši optužuju Ivanovićevu da je pala na dopingu

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016

...Zli jezici tvrde da se to dogodilo na ovogodišnjem US openu po završetku meča 1 kola kada je Ana poražena od Čehinje Denise Alertove sa 2:0 (7:6, 6:1).."Izvori su mi rekli da je Ivanovićeva dobila zabranu igranja od strane Međunarodne teniske federacije (ITF) posle poslednjeg meča koji je...

Nastavak na Kurir...

Ana otvoreno: "Više ne mogu da dam svoj maksimum" (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2016

Srpska teniserka Ana Ivanović objavila je u sredu da završava svoju profesionalnu karijeru i da se povlači sa teniskih terena. Evo kako je nekadašnja prva teniserka sveta objavila povlačenje i čime će se baviti "u penziji"...Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović saopštila je u sredu na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.