Žreb za Ligu šampiona: Partizan na braću! Ako prođe ide na Špance

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za Ligu šampiona: Partizan na braću! Ako prođe ide na Špance

Crno-beli gostuju u prvom meču sedmog ili osmog februara

Košarkaši Partizana u prvoj elimanacionoj rundi FIBA Lige šampiona igraće protiv PAOK-a, odlučeno je danas žrebom u Ženevi. Reklo bi se da su crno-beli u švajcarskom gradu mogli da imaju više sreće, obzirom da je klub iz Soluna jedan od favorita u najjačem klupskom takmičenju pod okriljem FIBA. Takođe, ne treba previše trošiti reči da će mečevi u Solunu i Beogradu imati treću dimenziju, obzirom na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bratske odnose navijača dva kluba.

Za PAOK ove sezone igra bivši plejmejker Partizana i Mega Leksa Nenad Miljenović. Tim iz Soluna trenutno zauzima četvrtu poziciju u grčkom prvenstvu sa skorom od osam pobeda i šest poraza. Trener Solis Markopulos može da računa na veliki broj iskusnih grčkih igrača.

Crno-beli će biti gosti u prvom meču koji je na programu sedmog ili osmog februara. Revanš je u dvorani Pionir dve sedmice kasnije.

Ukoliko bude bolji od solunskog kluba Partizan će u osmini finala igrati protiv Tenerifea. Reč je o vrlo jakom timu koji je u prošlom kolu Endese savladao Barselonu i trenutno zauzima drugu poziciju.

PAROVI PRVE KVALIFIKACIONE RUNDE FIBA LIGE ŠAMPIONA

Aris - Strazbur

Ventspils - Venecija

Avtodor - Oldenburg

Juventus - AEK

PAOK - Partizan

Dinamo Sasari - Ninburg

Makabi - Ludvigzburg

Frankfurt - Karšijaka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRATSKI CRNO-BELI DUEL: Partizan na PAOK u plej-ofu Lige šampiona

Izvor: Kurir, 27.Jan.2017

...Prvi meč biće odigran 7 ili 8 februara u Solunu, a revanš je 21 ili 22 februara u Beogradu..USKORO OPŠIRNIJE..Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...

PARTIZAN DOBIO RIVALA: Sa NJIMA će crno-beli na megdan FIBA Ligi šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017

Žreb je održan u Ženevi...Košarkaši Partizana dobili su rivala u prvoj eliminacionoj rundi FIBA Lige šampiona. U Evropskoj kući košarke u Ženevi, žrebom je odlučeno da će protivnik crno-belih biti bratski klub - PAOK!..OTVORIO DUŠU: Željko Obradović PROGOVORIO o mučenju njegove kćerke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.