Znate li ko je najubojitiji vezista u Ligama petice? (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je najubojitiji vezista u 'Ligama petice'? (foto)

Mala pomoć, igra za tim koji se bori za opstanak u špnakoj Primeri...

Vezni igrač koji je postigao najviše golova u pet najjačih evropskih liga u dosadašnjem toku sezone je fudbaler Rajo Valjekana Hozabed.

Ovaj 24-godišnjak je sinoć na gostovanju u Hihonu postigao svoj deveti gol u španskom prvenstvu kojim je doneo veoma važan bod 'Pčelicama' u borbi za opstanak.

Nijednom drugom vezisti u 'Ligama petice' to nije pošlo za rukom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Hozabed je tokom sezone (hronološki) tresao mreže Barselone, Hetafea, Viljareala, Real Madrida, Real Sosijedada, Valensije, Selte, Deportiva iz La Korunje i Sportinga iz Hihona.

Zanimljivo, ubojitiji ne strani nego u 'Valjekasu', dao je sedam golova na gostujućim terenima i dva u predgrađu Madrida.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.