Zlato za Litvanku u skoku uvis

Izvor: B92, 04.Mar.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Litvanku u skoku uvis

Litvanka Ajrina Paljšite osvojila zlatnu medalju u skoku uvis na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

Najbolji skok 24-godišnje atletičarke iznosio je 2.01 metar, srebro je pripalo atletičarki iz Španije Rut Beiti, dok je bronzu osvojila Ukrajinka Julija Levčenko.

Litvanki je ovo prva medalja na dvoranskom takmičenju, a već ima srebro sa Evropskog prventva u Amsterdamu prošle godine, uz dve medalje sa Univerzijada u Gvagžuu (zlato) i Šenženu (srebro).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Razultati drugog dana EP u atletici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2017

Litvanska atletičarka Airine Palšute osvojila je danas zlatnu medalju u skoku u vis na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu...Evropska vicešampionka na otvorenom okitila se zlatom medaljom rezultatom od dva metra i jedan centimetar...Španska atletičarka Rut Beitija, olimpijska šampionka iz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.