Zlatan se vratio – PSŽ na prvom mestu!

Izvor: UživoFudbal.com, 22.Nov.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatan se vratio – PSŽ na prvom mestu!

Zlatan Ibrahimović, PSŽ

Mec – PSŽ 2:3

Prva utakmica ovog vikenda u Ligi 1 donela je mnogo uzbuđenja. Moćni PSŽ je gostovao ekipi Meca. Vrlo brzo su izabranici Lorana Blana poveli sa 0:2 i činillo se da je već sve gotovo ali u drugom delu, Mec se vraća u igru sa dva penala. U periodu od samo četiri minuta Maiga je realizovao dva penala i izjednačio rezultat na 2:2.

Pobedu PSŽ-u doneo je Laveci >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << u 83. minutu nakon što je golman Meca kratko odbio loptu posle šuta Zlatana Ibrahimovića. PSŽ sada ima utakmicu više ali se popeo na prvo mesto na tabeli sa  dva  boda više od Olimpika iz Marseja

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.