Žiru želi da Venger ostane!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žiru želi da Venger ostane!

Francuz rekao svoje.

Napadač Arsenala Olivije Žiru potvrdio je da želi da Arsen Venger želi da ostane u klubu i naredne sezone.

Vengeru ugovor ističe na leto, navijači želi da ode, međutim, prema poslednjim informacijama on će ostati još godinu dana.

Žiru je otkrio da ne bi imao ništa protiv da Venger ostane na klupi i naredne sezone.

''Svi želimo da Venger potpiše novi ugovor. Ekipa hoće da igra sa njim i želimo da nastavimo prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << našem cilju. Nadamo se da ćemo osvojiti FA kup i da ćemo obezbediti novu sezonu u Ligi šampiona'', rekao je Žiru.

Podsetimo, Venger je za vikend rekao da je doneo svoju odluku, ali da će je saopštiti uskoro.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žiru: Želim da Venger ostane na klupi Arsenala

Izvor: B92, 21.Mar.2017

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru pružio je podršku menadžeru ’Tobdžija’ istakavši da želi da Arsen Venger i naredne sezone vodi klub...Navijači su sve više nezadovljni Francuzem kome ugovor ističe na leto, a prema poslednjim informacijama on će ostati još godinu dana...''Svi želimo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.