Zenit nastavlja da kupuje, angažovana dva reprezentativca Rusije (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenit nastavlja da kupuje, angažovana dva reprezentativca Rusije (foto)

U jeku priče o prelasku Kostasa Manolasa i Leandra Paredesa iz Rome u Sankt Petersburg, ruski klub angažovao je dva pojačanja iz domaće Premijer lige.

Fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga potpisao je danas trogodišnje ugovore sa Aleksandrom Erokinom i Dmitrijem Položem, saopšteno je danas.

"Zenit ima neke od najboljih igrača u Rusiji na svim pozicijama. Postoji puno posla i moram se pridružiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu što je pre moguće", rekao je Erokin za sajt kluba.

Erokin je kazao da je novi trener Zenita Roberto Manćini bio jedan od odlučujućih faktora da predje u ovaj klub.

Erokin i Polož su igrali za reprezentaciju Rusije na Kupu konfederacija, a u Zenit su došli iz Rostova.

#TransferNews Alexander Yerokhin and Dmitry Poloz join Zenit!

Both players have signed 3-year deals, more info➡️ https://t.co/2VYJTf1l3O pic.twitter.com/0yZojdzo6G

— FC Zenit in English (@fczenit_en) 28. јун 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mančini doveo u Zenit tandem Rostova

Izvor: B92, 28.Jun.2017

Dosadašnji fudbaleri Rostova Aleksandar Jerokin i Dimitrij Poloz prešli su u redove Zenita...Jerokin je vezista koji je postigao četiri, a Poloz napadač koji je 14 puta bio strelac prošle sezone...Nova pojačanja Roberta Mančinija potpisala su trogodišnje ugovore dok se čeka ozvaničenje najzvučnijeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.