ZVANIČNO! Imamo drugi najveći transfer u istoriji fudbala! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO! Imamo drugi najveći transfer u istoriji fudbala! (foto)

Stigla i zvanična potvrda.

Fudbalski klub Barselona potvrdio je da sklopljen posao sa Borusijom i da će Osman Dembele preći na Kamp nou!

Osman Dembele će postati drugi najplaćeniji fudbaler u istoriji fudbala, posle nedavnog odlaska Nejmara iz Barselone u PSŽ.

Pored toga, što će transfer od 145 miliona evra (105 + bonusi) biti drugi najveći u istoriji, važno je istaći da će Osman Dembele godišnje zarađivati sedam miliona evra, a potpisaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovor do juna 2022.

Bonusi zavise od brojnih stvari, kao što su - broj odigranih mečeva i osvojenih trofeja. Između ostalog, tri miliona evra je bonus za svaku osvojenu Ligu šampiona/prvaka, pet miliona ukoliko Dembele osvoji "Zlatnu loptu".

Pored toga, zanimljivo je istaći da će od sume od 105 miliona evra, oko 26 pripasti Dembeleovom prethodnom klubu Renu, kom po klauzuli u ugovoru sa Dortmundom pripada 25% od narednog transfera.

👋 Benvingut @Dembouz!

👋 ¡Bienvenido Dembélé!

👋 Welcome Dembélé!

👋 Bienvenue Dembélé!

🔵🔴 #BeBarça pic.twitter.com/7yAWlZh1oV

— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) August 25, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO: Drugi najplaćeniji fudbaler planete, Dortmund objavio sve cifre

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017

Pala još jedna devetocifrena suma..Jedan je potpisan, ostao je još jedan! Barselona u svojim redovima ima drugog najplaćenijeg fudbalera planete! Ako je prethodnih dana bilo i najmanje sumnje da bi transfer mogao da propadne, sada više nema - Usman Dembele stigao je na Kamp Nou!..I to je izazvalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.