Vratio se Kobi, poraz Lejkersa

Izvor: B92, 09.Dec.2013, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se Kobi, poraz Lejkersa

U noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi je odigrano pet mečeva, a veče je obeležio povratak Kobija Brajanta na parket u porazu Los Anđeles Lejkersa.

Brajant je protekle noći odigrao prvu utakmicu posle osam meseci, pošto se oporavio od povrede Ahilove tetive, a njegovi Lejkersi su poraženi od Toronta sa 106:94. On je u igri proveo 28 minuta i za to vreme ostario devet poena, osam skokova i četiri asistencije, ali i osam izgubljenih lopti.

U prvom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večeri, Boston je deklasirao Njujork sa 114:73, dok su u ostalim susretima pobede zabeležili Majami, Hjuston i Oklahoma. Aktuelni šampion je pobedio Detroit sa 110:95, Hjuston je bio bolji od Orlanda sa 98:88, dok je Oklahoma bila ubedljiva protiv Indijane sa 118:94.

Reptorsi su se postarali da pokvare Brajantov povratak, a najbolji u trijumfu u Los Anđelesu bio je Amir Džonson sa 32 poena i deset skokova. Demar Derozan postigao je 26 poena i imao po pet skokova i asistencija, dok je odličan bio i Kajl Lovri sa 23 poena, pet skokova i osam asistencija. Kod Lejkersa, Nik Jang je bio najefikasniji sa 19 poena, dok je dva manje upisao Ksavijer Henri.

Majami je protekle noći došao do 16. pobede ove sezone, a očekivano posebno se istakao Lebron Džejms sa 24 poena, sedam skokova i devet asistencija. Rej Alen je meč završio sa 18 poena, dva više od Krisa Boša, koji je imao i devet skokova. U redovima Pistonsa, po 19 poena postigli su Andre Dramond, koji je imao i 14 skokova, i Brendon Dženings, koji je dodao šest asistencija.

Oklahoma je bila sigurna u duelu sa Pejsersima, predvođena Kevinom Durentom, koji je imao 36 poena, deset skokova i pet asistencija. Rasel Vestbruk je postigao 26 poena i imao sedam skokova i 13 asistencija u tom trijumfu, dok je na drugoj strani Pol Džordž meč završio sa 32 poena i pet skokova.

Rokitsti su nastavili sa sjajnim rezultatima, ostvarili su 15. pobedu, isto kao Tander, a junak trijumfa nad Orlandom bio je Dvajt Hauard sa 20 poena i neverovatna 22 skoka. Džejms Harden je bio efikasniji, imao je 27 poena, osam skokova i deset asistencija, ali je Hauard obeležio taj susret. Kod Medžika, Glen Dejvis je postigao 18 poena i imao šest skokova.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vratio se Kobi, poraz Lejkersa

Izvor: B92, 09.Dec.2013

U noći između nedelje i ponedeljka u NBA ligi je odigrano pet mečeva, a veče je obeležio povratak Kobija Brajanta na parket u porazu Los Anđeles Lejkersa...Brajant je protekle noći odigrao prvu utakmicu posle osam meseci, pošto se oporavio od povrede Ahilove tetive, a njegovi Lejkersi su poraženi...

Nastavak na B92...

Kobi Brajant opet na parketu

Izvor: RTS, 09.Dec.2013

Posle osam meseci pauze zbog oporavka od povrede Ahilove tetive Kobi Brajant zaigrao za Lejkerse ali ih nije spasao poraza. Fluminense ispao iz prve lige Brazila i postao prvi branilac titule kome se to dogodilo. Lara Gut pobednica superveleslaloma u Lejk Luisu. ..Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta...

Nastavak na RTS...

Brajant ogorčen: Forma mi je kao konjsko s..nje

Izvor: Sportal.rs, 09.Dec.2013

Kobi Brajant, najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa, vratio se na parket posle pauze od osam meseci, nakon što je u finišu prošle sezone povredio Ahilovu tetivu.

Nastavak na Sportal.rs...

Ako ste propustili Brajantov povratnički debi...

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2013

Povratak Kobija Brajanta posle povrede nije obeležen trijumfom Lejkersa, koji su noćas poraženi od Toronta. Legendarni košarkaš koji se od aprila oporavljao od povrede kolena nije blistao na povratničkom debiju, ali navijači ''Jezerdžija'' veruju da će iz meča u meč biti sve bolji. U prilogu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.