Voša posustaje, Spartak se spasao golom u 88. minutu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša posustaje, Spartak se spasao golom u 88. minutu

Novosađani na Vračaru udarili u Građevinare i morali da se zadovolje remijem bez golova. Donji Srem ispustio pobedu nad gostima iz Subotice.

Za manje od mesec dana sa prvog na treće mesto Superlige i vidan pad u igri Vojvodine, koja je u 13. kolu Superlige morala da se zadovolji bodom na gostovanju kod Rada pošto je utakmica na Vračaru završena bez golova.

Imala je Voša terensku inicijativu, ali ovaj put nje izostala kreacija u veznom redu, pa se Rad relativno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lako branio. I kako je utakmica odmicala sve više zatezao poslednju liniju, te je drugo poluvreme bilo lišeno uzbuđenja.

Vojvodina će svejedno ostati na trećem mestu, ali bi Čukarički eventualnom pobedom nad Jagodinom u nedeljnoj utakmici mogao da joj se primakne samo na bod.

U Pećincima, Donji Srem je propustio idealnu šansu da posle skalpa skinutog Vojvodini u prošlom kolu porazi još jednog pokrajinskog rivala. Spartak je ipak odoleo na Katpoint areni zahvaljujući pogotku u 88. minutu za konačnih 1:1. Subotica slavi Dejana Georgijevića, koji je na asistenciju Nemanje Milića razornim šutem sa penaltika spasio Spartak poraza.

Prvi gol na utakmici pao je u 47. minutu kada je Darko Spalević bio precizan sa penala sviranog zbog prekršaja Duška Dukića nad Đurom Zecom.

SUPERLIGA, 13. kolo:

Radnički – Crvena zvezda 0:0

Donji Srem – Spartak 1:1 (0:0)

/Spalević 47pen – Georgijević 88/

Rad – Vojvodina 0:0

17.00: Borac Čačak – Radnički Niš

Nedelja:

13.00: Čukarički – Jagodina

13.00: OFK Beograd – Mladost Lučani

17.00: Partizan – Napredak

Odloženo:

Voždovac – Novi Pazar

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.