Volfsburg ponovo ostao bez trenera

Izvor: B92, 26.Feb.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg ponovo ostao bez trenera

Nemački bundesligaš Volfsburg i dosadašnji trener Valerijan Ismael sporazumno su raskinuli ugovor, saopšteno je na sajtu kluba. "Smatramo da je sporazumni raskid ugovor najbolje rešenje da se vratimo na pravi put. Odluka nije donesena samo zbog poraza od Verdera, već i zbog rezultata u poslednje vreme", navodi se u saopštenju Verdera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Volfsburg otpustio trenera

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2017, 01:54

Nemački bundesligaš Volfsburg i dosadašnji trener Valerijan Ismael sporazumno su raskinuli ugovor, saopšteno je večeras na sajtu kluba...Kako se navodi u kratkom saopštenju na sajtu Volfsburga, odluka je donesena posle "intezivne analize" poraza od Verdera, koji je bio peti poraz u poslednjih šest...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.