Volfsburg ponovo smenio trenera

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg ponovo smenio trenera

"Vukovi" će u ponedeljak dobiti trećeg šefa struke ove sezone.

Francuski trener Valerien Ismael neće više sedeti na klupi Volfsburga!

Taj tim u petak je na svom stadionu poražen od Verdera (1:2), nakon čega zauzima 14. mesto na tabeli Bundes lige, a od zone ispadanja dele ga samo dva boda.

Ismael je u oktobru nasledio Ditera Hekinga, ali je "izdržao" samo 13 utakmica. Nemački mediji pišu da je prethodnih nedelja dva puta bio blizu otkaza, ali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Volfsburg baš tada uspevao da ostvari dobar rezultat.

Sportski direktor Olaf Rebe u saopštenju je poručio da je otkaz posledica lošeg ukupnog utiska, koji je ekipa ostavila pod vođstvom nekadašnjeg trenera rezervi Volfsburga.

Promocija novog stratega najavljena je za ponedeljak.

Volfsburg je u januarskom prelaznom roku prodao Julijana Drakslera Pari sen Žermenu, ali ekipa koja ima Marija Gomeza, Luisa Gustava, Jakuba Blaščikovskog i druge kvalitetne fudbalere, svakako bi trebalo da osvaja više od boda po utakmici, koliko iznosi njen prosek u dosadašnja 22 kola Bundes lige.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Volfsburg ponovo ostao bez trenera

Izvor: B92, 26.Feb.2017

Nemački bundesligaš Volfsburg i dosadašnji trener Valerijan Ismael sporazumno su raskinuli ugovor, saopšteno je na sajtu kluba. "Smatramo da je sporazumni raskid ugovor najbolje rešenje da se vratimo na pravi put. Odluka nije donesena samo zbog poraza od Verdera, već i zbog rezultata u poslednje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.