Vlaisavljević: Beogradski aerodrom hoće u Centar Sava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlaisavljević: Beogradski aerodrom hoće u Centar Sava

Vršilac dužnosti direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević izjavio je da ta komapnija ima ozbiljne namere da od Centra "Sava" napravi sedište te kompanije koja upravlja aerodromom i da u naredne tri godine uloži 30 miliona evra u rekonstrukciju tog centra u Novom Beogradu.

On je za list "Večernje novosti" rekao da je plan da se u sklopu kongresnog centra napravi i tržni centar, hotel, i da u sadašnjoj zgradi Centra "Sava" bude i menadžment i sve operativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službe Aerodroma.

Vlaisavljević je objasnio je rekao da je Aerodrom u martu ove godine dostavio Gradu Beogradu neobavezujuću ponudu, a sada očekuje javni poziv za prikupljanje obavezujućih ponuda, i da je spreman da gradu ponudi partnerstvo sa 49 odsto udela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Tesla" kupuje Sava centar

Izvor: Večernje novosti, 27.Jul.2016

Saša Vlaisavljević v. d. generalnog direktora aerodroma "Nikola Tesla", za "Novosti". Želimo da preuzmemo kongresni centar i izgradimo kulu od 25 do 30 spratova AERODROM "Nikola Tesla" ima ozbiljne namere da od beogradskog Sava centra napravi sedište kompanije. Plan je da se,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.