Vikipedija - Kreativni navijač Liverpula se poigrao sa Bentekeom (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikipedija - Kreativni navijač Liverpula se poigrao sa Bentekeom (foto)

Znate vrlo dobro da svi mi možemo ispravljati ili dodavati članke na vikipediji, što je učinio i jedan navijač Liverpula.

Kristijan Benteke je meta navijača Liverpula.

Nije u dobroj formi, jednostavno ne ide mu kada su sitiacije 1 na 1 u pitanju, što je izazvalo gnev na društvenim mrežama navijača Liverpula.

Navijači drugih klubova u Premijer ligi su skloni šalama na račun ovog Belgijanca, bilo je dosta dobrih fora na njegov račun.

Ipak, možda i najbolju foru napravio je jedan navijač Liverpula koji je na vikipediji umesto njegove slike, postavio sliku jednog drveta. Ogromnog.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NA ‘METI’ NAVIJAČA LIVERPULA: Benteke postao drvo (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Feb.2016

Kristijan Benteke nije u najboljoj formi, pa je jedan navijač Liverpula odlučio da se lepo našali na njegov račun.. . Navijači Liverpula nisu zadovoljni partijama koje pruža belgijski napadač, ali nisu ni jedini koji su se šalili na njegov račun.. Međutim, jedan od navijača kluba sa Enfilda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.