Anđelković: Prema obećanju, počela isplata zarade iz 2023. zaposlenima Pošte Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 18:41

Anđelković: Prema obećanju, počela isplata zarade iz 2023. zaposlenima Pošte Srbije

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković rekao je danas da je taj poslovni sistem počeo sa isplatom prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu i time ispunio obećanje dato zaposlenima.
Anđelković je to izjavio tokom današnjeg sastanka s rukovodstvom firme u širem sastavu, odnosno s direktorima radnih, regionalnih radnih i područnih jedinica iz cele zemlje, kao i predstavnicima poslovodstvo, a bili su prisustni i predstavnici sindikata, saopštila je Služba za odnose s javnošću Pošte Srbije.
U saopštenju se navodi da je na sastanku sa saradnicima direktor Anđelković razgovarao o tehnološkim procesima i najznačajnijim aktivnostima iz delokruga rada poslovnih funkcija.
...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Anđelković: U Pošti Srbije počela isplata prvog dela zarade iz dobiti za 2023.

Izvor: Radio 021, 20.Maj.2024

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Anđelković izjavio je da je to javno preduzeće počelo danas isplatu prvog dela zarade iz dobiti za 2023. godinu i time ispunilo obećanje dato zaposlenima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.