Veliki derbi Italije bez pobednika

Izvor: UživoFudbal.com, 23.Nov.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki derbi Italije bez pobednika

Roberto Manćini, Inter

Milan – Inter 1:1

Derbi utakmica 12.kola Serije A i jedan od najvećih derbija Italije odigrana je večeras na stadionu Đuzepe Meaca (San Siro). Milan je kao domaćin dočekao svog gradskog rivala Intera. Na klupi „crno-plavih“ ponovo je Roberto Manćini koji je nasledio Valtera Macarija usled loših rezultata. Manćini je ostavio Nemanju Vidića na klupi a susret je počeo sa Kuzmanovićem i >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << Kovačićem dok su u napadu Ikardi, Palasio i Guarin. Njegov kolega Pipo Inzagi odlučio je da napad njegovog tima predvodi Fernando Tores i u tome mu pomažu Žeremi Menez i El Šaravi.

Inter je na samom početku imao odličnu priliku kada je Ikardi posle greške Muntarija istrčao jedan na jedan protiv Lopeza ali je golman Milana odbranio ovaj siguran zicer. Kada se takva šansa propusti usledi kazna. Žeremi Menez je fantastično reagovao u kaznenom prostoru i volejem savlada Handanovića za 1:0. Igrao se 23. minutu i do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

U drugom delu Inter dolazi do izjednačenja preko Obija koji je lepo šutirao po zemlji sa ivice šesnaesterca i poslao loptu iza leđa Lopeza.

Do kraja utakmice rezultat se nije promenio a vredno je izdvojiti samo udarac El Šaravija kada je prečka sačuvala mrežu Handanovića

Nastavak na UživoFudbal.com...






Povezane vesti

Serija A: Inter bez Vidića, ali i bez pobede u "Derbiju dela Madonina"

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014

Roberto Manćini je ostavio na klupi Nemanju Vudića, ali Inter svejedno nije uspeo da trijumfuje u "Derbiju del Madonina". Utakmica je okončana rezultatom 1:1.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.