Manćini odmah sklonio Vidića!

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manćini odmah sklonio Vidića!

Novi trener Intera, pred debi i to protiv Milana, izbacio je Nemanju Vidića iz startnih 11.

Foto: MN Press

Između redova najavljeno - odmah ispunjeno!

Novi-stari trener Intera Roberto Manćini, prvo što je uradio po povratku na "Đuzepe Meacu", sklonio je našeg Nemanju Vidića iz startne postave!

Italijan, nekad menadžer Mančester sitija iz perioda kada je Vidić dominirao u dresu Mančester junajteda, poslao je do danas standardnog štopera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na klupu pred veliki gradski i italijanski derbi sa Milanom (20.45, Arena sport).

Vidić neće početi prvi okršaj sa "rosonerima" otkada je stigao među "nerazure", a možda je bilo očekivano da bude starter, s obzirom na to da je kod smenjenog Valtera Macarija, doduše u postavci 3-5-2, odigrao devet od 11 utakmica u Seriji A, svaku po 90 minuta.

Propustio je samo meč sa Sasuolom, zbog crvenog kartona u 1. kolu, i potom duel sa Ćezenom.

Prednost su u centru odbrane dobili Andrea Ranokija i Žuan Žezus, koji nije "pravi" štoper.

Naš reprezentativac Zdravko Kuzmanović dobio je mesto u startnoj postavi Intera.

MILAN: Lopez - De Šiljo, Rami, Mekses, Zapata - Bonaventura, Menez, Esijen, Muntari - El Šaravi - Tores.

INTER: Handanovič - Nagatomo, Ranokija, Žuan Žesus, Dodo - Obi, Kuzmanović, Gvarin, Kovačić - Ikardi, Palasio.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Manćini preselio Vidića na klupu

Izvor: Sportal.rs, 23.Nov.2014

Trener Intera Roberto Manćini nije uvrstio u startnu postavu u derbiju protiv Milana srpskog internacionalca Nemanju Vidića...Vidić je po dolasku u redove "neroazura" počeo svaki meč, bez obzira na vrlo loše partije, ali se to promenilo nakon odlaska trenera Valtera Macarija...Mediji već nedeljama...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.