Vardi: Želim da ostanem još dugo u klubu

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vardi: "Želim da ostanem još dugo u klubu"

Napadač Lestera prezadovoljan nakon potpisivanja novog ugovora sa tim klubom.

Fudbaler 'Lisica', danas je potpisao novi ugovor sa klubom sa 'King Pauer Stadiona', koji ga obavezuje na vernost do 2019. godine.

Fudbaler koji je u tabor 'Lisica' stigao za 1 miliona finti, iz ekipe Flitvuda, mnogostruko se isplatio u prethodnom periodu.

On je svojim golovima jedan od glavnih 'krivaca', što se četa Klaudija Ranijerija nalazi na čelu tabele Premijer lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Prezadovoljan sam činjenicom da se klub nalazi u borbi za titulu Premijer lige. Nisam mogao da zamislim da je mguće da postoji ovakav timski duh", rekao je Vardi.

"Želim da ostanem u klubu još mnogo godina, i odužim se što su verovali u mene i pružili mi šansu da pokažem šta znam", rekao je Vardi.

On se trenutno nalazi na vodećoj poziciji liste strelaca Premijer lige, a u novembru je oborio i rekord koji je držao Rud Van Nistelroj, po broju uzastopnih mečeva na kojima je tresao mreže svojih rivala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.