(VIDEO) UZ MESIJA I RONALDA: Ovaj srpski fudbaler preti da pomuti slavu svetskim fudbalskim zvezdama

Izvor: Kurir, 02.Jun.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) UZ MESIJA I RONALDA: Ovaj srpski fudbaler preti da pomuti slavu svetskim fudbalskim zvezdama

ŠTUTGART - Fudbaler Štutgarta i srpski reprezentativac Filip Kostić jedan je od kandidata za igrača meseca maja u izboru, američkog ESPN-a.

ESPN je svojim čitaocima ponudio da sami izaberu najboljeg igrača u maju, a svi se iznenadili kada je Kostić u konkurenciji zajedno sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

Navodi se da su Mesi i Ronaldo standardno u konkurenciji za igrača meseca, ali je iznenađenje fudbaler Štutgarta.

Američki medij navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su ovaj izbor napravili na osnovu mišljenja novinara i fudbalskih stručnjaka.

Kostić je u maju na četiri utakmice za Štutgart postigao dva gola, a imao je i 3,3 ključne asistenciji po utakmici. Srbin je napravio 6,8 uspešnih driblinga po meču, a njegov prosečni rejting za mesec maj iznosi 8.72.

Kostić (22) je već proglašen za igrača meseca maja u Bundesligi. On je prošao sve omladinske selekcije naše reprezentacije, ali još nije debitovao za A tim.

Za srpskog reprezentativca možete glasati OVDE

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NE ŠTEDI SE NOVAC: Roma nudi milone za ‘Srpskog Robena’

Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2015, 09:26

Uprava fudbalskog kluba Roma sprema se da pošalje zvaničnu ponudu na adresu Štutgarda za srpskog internacionalca i mladog reprezentativca, Filipa Kostića.. Fantastični fudbaler bio je jedan od najboljih igrača u poslednje vreme za ekipu Štutgarda koja je, pre svega zahvaljujući njemu, opstala...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.