(VIDEO) PUCNJAVA I HAOS U CIRIHU: Srbi i Albanci se sukobili posle utakmice u Elbasanu

Izvor: Kurir, 09.Okt.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PUCNJAVA I HAOS U CIRIHU: Srbi i Albanci se sukobili posle utakmice u Elbasanu

CIRIH - Srbi i Albanci sukobili su se u Cirihu, nakon kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Albanije u Elbasanu, pucano je iz vazdušnog pištolja, a intervenisala je i policija, javili su švajcarski mediji.

Dnevnik Blik je na svom portalu objavio amaterski video zapis sukoba.

Incident se dogodio u ulici Frizštrase. Sve je, kako se navodi, počelo provokacijama, a završilo se okršajem i pucnjavom, ispričao je jedan 18-ogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ciriškom dnevniku. „

Za nas je ovo jedna nova dimenzija“, kazao je Kortesi ističući da do sada nije bilo situacija da, kako je rekao, policija mora da interveniše satima nakon njenog završetka.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Oružani sukob Srba i Albanaca u Cirihu / VIDEO

Izvor: B92, 09.Okt.2015

Srbi i Albanci sukobili su se u Cirihu, nakon meča reprezentacija Srbije i Albanije u Elbasanu, pucano je iz vazdušnog pištolja, a intervenisala je i policija...Incident se dogodio u ulici Fricštrase. Sve je, navode švajcarski mediji, počelo provokacijama, a završilo se okršajem i pucnjavom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.