(VIDEO) Nova tuča u NHL ligi: Lučić opet dominira

Izvor: Press, 28.Dec.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Nova tuča u NHL ligi: Lučić opet dominira

U prvoj trećini strasti se uzburkale, u drugoj uzavrele
Tokom meča Boston Bruinsa i Kolambus Blu Džeketsa bilo je dosta golova, ali i onoga drugog što puni tribine na utakmicama NHL lige. Naravno, to su tuče, a najbolji na svetu u tom segmentu "igre" je Kanađanin srpskog porekla, čiji rođeni brat brani za Rad, Milan Lučić.

Tokom prve trećine on se koškao sa Daltonom Prautom, pa su obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dobila po dva minuta van terena.

Taj njihov verbalni sukob pretopio se u ono što svi navijači vole najviše, a sudije najmanje - pretvorio se u tuču. Ne moramo ni da vam govorimo ko je izvukao deblji kraj. No napomenućemo da najbolji "fajter" NHL lige ni ovoga puta nije zakazao, jer je zadao nekoliko "sjajnih" udaraca svom rivalu.
Iako je Lučić "pobediio" u tuči, njegov tim je izgubio sa 6:2. U momentu kada se to desilo bilo je 2:1.

Zanimljivo je da su se ova dvojica potukla i pre mesec dana, ali je tada hokejaš srpskog porekla izvukao deblji kraj. Dobio je takozvani nokaut jednim udarcem.

Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

TUČA: Lučić se revanširao Prautu za nokaut (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2014

Tokom meča Boston Bruinsa i Kolambus Blu Džeketsa bilo je golova, ali i tuče, a ovo drugo ponajviše puni tribine na utakmicama NHL lige.. . Kanađanin srpskog porekla Milan Lučić ‘pobediio’ je u tuči, revanširao se Dantonu Prautu za nokaut pre mesec dana, ali j2 njegov tim izgubio sa 6:2.. . hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.